The Eras Tour ticketverkoop

OMG, wat een gedoe, zeg!

De dochter van een vriendin (dezelfde met wie ik naar Lizzo in het Sportpaleis geweest ben) wilde graag naar Taylor Swift. Ik had in de pers al allerlei verhalen gelezen over de moeizame ticketverkoop en eerlijk gezegd ben ik niet eens een grote Taylor Swift fan, maar goed, Taylor is wel een iconische popfiguur en ik ging ervan uit dat haar concert zeker de moeite zou zijn.

Dus ik op voorhand mij geregistreerd om te kunnen deelnemen aan de ticketverkoop voor zowel Parijs als Amsterdam. Uiteindelijk mocht ik deelnemen aan de ticketverkoop in Amsterdam. Die verkoop startte vandaag om 14u. Dus goed op voorhand een gans uur in mijn agenda geblokkeerd en mij om 13.45u in een cockpit afgezonderd om tickets te bemachtigen.

Kwam ik in een gigantische wachtrij terecht met tienduizenden andere mensen. Uiteraard niet echt verbazingwekkend, afgaande op de eerdere nieuwsberichten. Ik dacht bijgevolg dat de tickets wel heel snel de deur uit zouden zijn en dat ik snel zou weten of ik al dan niet tickets zou kunnen bemachtigen. Maar neem, dat bleef maar duren en bleef maar duren. Ik zag de wachtrij voor mij krimpen, maar tegelijkertijd kwam de zeer belangrijke vergadering om 15u steeds dichterbij.

Uiteindelijk moest ik het opgeven, want om 15u kwam onze nieuwe grote baas langs in mijn afdeling en dat is uiteindelijk belangrijker dan Taylor Swift. Na de zeer constructieve vergadering bleek natuurlijk dat mijn kans om tickets te bemachtigen verkeken was. Ik ging opnieuw in de wachtrij staan, maar het was enkel nog mogelijk om zeer dure VIP-tickets te kopen. VIP-tickets waarvoor je enkel wat prullaria kreeg, niet eens met eten en drinken inbegrepen. Reden genoeg om het plan maar af te blazen. Taylor Swift is al rijk genoeg. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>