Genieten in gezellige stadstuin

Deze avond waren we te gast bij onze vrienden wijnliefhebbers in hun kleine, maar gezellige stadstuin. Voor de gelegenheid had onze kameraad de vuurkorf aangestoken en kookte hij ons zowaar een ganse maaltijd op de plancha vuurschaal. Ik had hem die vuurschaal al eerder zien gebruiken om een camembert te smelten tijdens zijn verjaardagsfeestje, maar dit was de eerste keer dat we hem er effectief een voorgerecht en een hoofdgerecht op zagen bereiden. De tomaatjes hadden voor mij nét is meer gaar mogen zijn, maar de spaghetti alle vongole was heerlijk. Eén van mijn favoriete Italiaanse gerechten trouwens, perfect in zijn eenvoud. We sloten de maaltijd af met een zalig lekker kaasplankje van Elsen Kaasambacht, de beste Leuvense kaashandelaar. Smullen!

En ja, misschien lieten we ons op het vlak van de te proeven wijntjes een beetje gaan, maar hey, een mens leeft maar één keer, he! En amai, die Bordeaux uit 2003, daar wil ik graag een paar flesjes cadeau van krijgen, zó lekker!

IMG_5834

IMG_5839

IMG_5841

IMG_5843

IMG_5850

IMG_5853

IMG_5860

IMG_5862

IMG_5865

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>