Sushi in Wijgmaal!

Sushi besteld bij Kintsugi, voor de deur van het restaurant afgehaald worden door onze vriend, vervolgens samen genoten van het champagne-aperitief in de fantastische tuin van onze vriendin in Wijgmaal en dan samen gesmuld van heerlijke sushi. Topavond!

IMG_4188

IMG_4189

IMG_4192

Alleen stom dat ik door mijn haastig heen en weer geloop om te zien of de taxi er al was, gestruikeld ben over dat ene trapje aan de voordeur en keihard tegen de vlakte ben gegaan. Waardoor ik een indrukwekkend blauwe plek als souvenir aan deze avond overgehouden. Gelukkig op een plek die voor de buitenwereld niet zichtbaar is! 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>