Trash day + nieuwjaarsreceptie

Met begin 2024 een verhuis naar een nieuw gebouw in het vooruitzicht (een nieuw gebouw waarin ons bedrijf veel minder vierkante meters ter beschikking zal hebben dan op dit moment), staat het opruimen van onze archieven op de werkvloer en in de kelder momenteel hoog op de agenda. Want we moeten eerlijk zijn, het archiveren stond de voorbije jaren met de coronacrisis en al het extra werk dat daarbij kwam kijken wat op een lager pitje. Reden te meer om dit jaar de gaspedaal in te duwen en grote kuis te houden. Vandaar dat ik in de agenda’s van mijn collega’s deze vrijdag een trash day had ingepland.

Zelf heb ik niets meer van papieren archief, dus gaf ik me op als vrijwilliger om het kelderarchief te helpen opkuisen. En amai, wat ik daar noallemaal tegenkwam. Stokoude dozen vol met ongeorganiseerd papier die duidelijk nog dateerden van de verhuis naar ons huidige gebouw. Laat ons zeggen dat de papiercontainers zich snel vulden… En ik al snel vol hing met stof van jaren geleden. Al had dat opruimen ook iets therapeutisch: vroegere crisissituaties worden gewoon met het oud papier buiten gezet. Of hoe alles relatief is.

Om de mensen aan te sporen om naar de werkvloer te komen, hadden mijn teamverantwoordelijken en ik aansluitend een nieuwjaarsreceptie voorzien. Want onze collega’s verdienden een beloning na al dat harde werk. En óf het gezellig was!

IMG_9799

IMG_9800

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>