Potluck nieuwjaarslunch!

Yep, we blijven verder nieuwjaar vieren. Januari is nog niet voorbij, he? Deze middag genoot ik samen met de medewerkers van één van de teams van mijn afdeling van een bijzonder overvloedige nieuwjaarslunch. Het concept was simpel: iedereen droeg een steentje bij en bracht een gerecht naar keuze mee. Het resultaat daarvan was natuurlijk dat er veel en veel te veel eten was. (Er was ook nog een zeer ruim aanbod aan desserts, waarvan ik vergeten ben een foto te nemen.) Ik genoot vooral van de Engelse meat pie en de quiches. Altijd een succes! En zeer plezant om opnieuw met de collega’s te kunnen klinken op een succesvol jaar. Vooral dat natuurlijk!

IMG_9560

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>