Blitzbezoek aan een symposium

Deze voormiddag zou ik normaal gezien een symposium in Leuven bijwonen. Lekker handig, zo’n event dicht bij huis! ‘s Ochtends een beetje werken en dan rechtstreeks naar het symposium! Helaas, zoals dat zo vaak gaat, werd er ter elfder uren op hetzelfde moment als het symposium een dringende vergadering in mijn agenda gepland die ik niet kon verplaatsen. Uiteindelijk geraakte ik pas rond het middaguur in de aula waar het symposium plaatsvond en was ik net op tijd voor de afsluitende speech van de minister. Maar dus wel (gelukkig) perfect op tijd voor de receptie!

IMG_8233

Na wat fijne babbels met collega’s, kwam ik zowaar twee oude bekenden tegen: iemand met wie ik lang geleden een uitdagend project tot een goed einde bracht, maar die nu helaas een wat moeilijkere periode doormaakt, en de moeder van onze vriend die in de US woont. En zo kwam het dat ik uiteindelijk veel langer bleef plakken dan ik oorspronkelijk van plan was geweest. Maar hey, soms moet je gewoon in het moment leven!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>