Ontmoetingsdag in Vilvoorde

Het was van voor de coronacrisis geleden dat we nog eens met deze specifieke groep collega’s waren samen gekomen. Dus trokken we voor deze bijzondere gelegenheid naar Vilvoorde voor een dag ervaringen uitwisselen en tussendoor gewoon wat bijbabbelen. Na een interessante voormiddag lunchten we samen in Bistro d’Office. Een simpele lunch, maar mijn slaatje met zalm smaakte.

IMG_6340

Voor het namiddagprogramma moest ik helaas verstek laten gaan, want er waren last minute twee vergaderingen in mijn agenda verschenen waarop ik echt aanwezig moest zijn. Ik zocht dus een cockpit op in het gebouw waar de ontmoetingsdag plaatsvond en bracht daar de namiddag door. Ik kon nog net aansluiten voor het allerlaatste gedeelte van de namiddag, waarna het ganse gezelschap opnieuw de straat overstak om de dag af te sluiten met een gezamenlijk aperitief bij Bistro d’Office. Het moet gezegd: de schotel met aperitiefhapjes was werkelijk indrukwekkend te noemen.

IMG_6343

Helaas kon ik maar een klein kwartiertje babbelen met de collega’s, want om 17u werd ik verwacht op een digitale spoedvergadering ingepland om een paar belangrijke personeelszaken te bespreken. Alweer een vergadering waar ik moeilijk onderuit kon. Ik zocht dus een tafeltje uit in het café, zo ver mogelijk verwijderd van de babbelende groep en deed mijn best om me niet te laten afleiden. Lang leve noise cancelling headphones, zou ik zo zeggen! Gelukkig waren mijn collega’s zo lief om mij een bordje met hapjes en een glaasje wijn te komen brengen. Het moet gezegd vergaderen met een glaasje alcohol in de hand is zoveel toffer. En het viel niet op, want door de slechte verbinding moest ik noodgedwongen mijn camera afzetten. 😉

Toen mijn vergadering eindelijk gedaan was, was bijna iedereen vertrokken. Ik praatte nog even na met mijn teamverantwoordelijke en wandelde samen met haar naar het station van Vilvoorde, alwaar onze wegen scheidden. Zij trok naar Vilvoorde en ik spoorde na een goed gevulde dag terug naar Leuven.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>