Verjaardagsdrink in de Brewdog

Na alweer een bijzonder drukke dag begaf ik me rond vijf uur naar de Brewdog voor de verjaardagsdrink van een collega. Toegegeven, ik had even getwijfeld om niet te gaan, omdat er nog zoveel werk op de plank lag, maar goed, laten we eerlijk zijn, dat is elke dag zo en op den duur komt een mens niet meer buiten. Bovendien zijn informele contacten met collega’s essentieel voor het bevorderen van de samenwerking en de goede werksfeer.

Het gezelschap was iets beperkter dan ik had verwacht, maar daardoor was het eigenlijk makkelijker om het gesprek aan te gaan. Helaas, net toen ik mijn eerste drankje besteld had, ging mijn telefoon. Een collega die dringend advies nodig had. Toen ik het nummer zag verschijnen op mijn iphone, wist ik meteen waarover het ging. Ik verontschuldigde mij dus bij mijn gezelschap en stond bijgevolg meer dan een half uur buiten op het terras te telefoneren. Laat ons hopen dat ik mijn collega telefonisch een duwtje in de juiste richting heb gegeven.

Teruggekeerd naar mijn feestvierende collega’s dronk ik snel mijn glas cava leeg (er zaten amper nog bubbels in mijn drankje) en bestelde ik meteen een tweede. Want een verjaardag, dat moet gevierd worden met bubbels en na dat niet zo eenvoudige telefoongesprek vond ik stiekem dat ik het wel verdiend had.

Na een derde glas cava hield ik het voor bekeken. Ik nam afscheid van mijn collega’s en keerde naar huis terug om toch nog wat mails weg te werken. Kwestie van mijn achterstand niet té zeer de spuigaten te laten uitlopen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>