Dinner at Kosmopol

Omdat mijn vriend en ik op het Martelarenplein altijd op het terras van Van de Weyer belanden, besloten mijn vriend en ik vanavond de Kosmopol nog eens een kans te geven. Vorige bezoeken waren niet echt toppers geweest, maar hey, misschien hadden ze zich ondertussen herpakt.

Niet dus. Op onderstaande foto zien jullie een tomaat garnaal van 28,5 euro! Het enige positieve dat ik over dit gerecht kan zeggen, is dat de tomaat ontveld was zoals het hoort. Maar verder: dit moet wel de meest fantasieloze versie ooit van deze Belgische klassieker zijn. Dit kan ik thuis zelf beter maken…

IMG_1917

Ik zweer dat dit effectief ons laatste bezoek ooit aan de Kosmopol geweest is.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>