Falafelschotel van My Tannour

Deze middag had ik een lunchafspraak met een collega om te praten over een aantal serieuze onderwerpen. Voor de gelegenheid besloten we naar Wolf te gaan, alwaar ik op aanraden van mijn collega de falafelschotel van My Tannour bestelde. Ik had al een aantal keer voordien de lamsschotel geprobeerd en die vond ik zo lekker dat ik gewoon nog niet aan een falafelproeverij was toegekomen. Mijn collega had, zoals te verwachten was, overschot van gelijk: de falafel was heerlijk! Ga ik in de toekomst zeker nog eens bestellen!

IMG_1793

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>