Ladies who lunch

Mijn lunchafspraak en ik profiteerden gisterenmiddag van het zonnige weer om op het terras van Bite Leuven te genieten van een heerlijke lunch en ondertussen wat werkgerelateerde zaken te bespreken. Ik ben alleszins weer wat interessante zaken te weten gekomen, dus ik kijk al uit naar de volgende keer!

IMG_0131

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. zeg op vrijdag kan ik meestal thuiswerken dus als je dan eens thuiswerkt met tijd om te gaan lunche, roep op tijd eh, want ik wil ook echt nog eens bij Bite langs!

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>