Avondlijke werkzaamheden

Normaal gezien had ik vandaag een dag werken op kantoor in Brussel gepland. Tijdens de middagpauze stond er immers een bezoek aan de gratis tentoonstelling van Raoul Servais in het BELvue museum op het programma. Dit om in stijl afscheid te nemen van een lieve collega die onze organisatie verlaat. Helaas, in de plaats daarvan startte mijn dag om 8.30u al met een crisisvergadering via Teams en de rest van de dag werd het er niet bepaald beter op. Ik kon niet anders dan me last minute verontschuldigen voor het BELvue uitstapje en op digitale wijze afscheid nemen van onze collega. Geen dagje Brussel voor mij dus.

Gelukkig lukte het mij wel om, na een dag vol Teams vergaderingen, nog nét voor sluitingsuur in de post te geraken om aldaar mijn nieuwjaarsbox van het werk in ontvangst te nemen. Zwaar onder de indruk trouwens van de avondlijke werkzaamheden aan het pand op de hoek van de Bondgenotenlaan en de Jan Stasstraat.

IMG_6214

IMG_6215

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>