Het weekend goed ingezet!

Genoten van heerlijke pastéis de nata van Forcado Pastelaria als vieruurtje. Een traktatie van een collega die al bijna een jaar niet meer op kantoor was geweest. Uiteraard heel blij om hem terug te zien. En meteen genoteerd dat je die heerlijke gebakjes gewoon kan laten leveren op kantoor!

IMG_9881

Na het werk iets gaan drinken met een collega om te vieren dat hij exact dag op dag 25 jaar bij ons bedrijf aan de slag was. We vonden een plekje op het terras van de Rooster’s, maar besloten na drie drankjes toch maar huiswaarts te keren, want we raakten meer en meer omsingeld door voetbalfans die de EK wedstrijd tussen Zwitserland en Spanje wilden volgen.

Op de trein aan mijn vriend laten weten wanneer ik in Leuven zou aankomen, zodat hij al een tafeltje bij L’Etoile d’Or kon bemachtigen, want ik had zin in mosselen. L’Etoile d’Or staat bekend om zijn fantastisch lekkere mosselen. Combineer dat met de zeer vriendelijke bediening en je hebt een toprecept voor succes.

IMG_9887

Als toetje trakteerde ik mezelf op de nieuwste pralines met whisky en rum van Marcolini. Amai, zalig lekker!

IMG_9890

Een uitstekende culinaire start van het weekend.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. net gisteren vastgesteld dat je bij Au Flan Breton (op sommige van hun vestigingen dan toch) pasteis de nata kan kopen. Dat ga ik toch eens moeten testen, al vermoed ik dat enkel een Portugees die perfect kan bakken.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>