Risk, at last!

Drie maal is scheepsrecht! De derde keer dat ik met een paar dozen spelletjes naar mijn Leuvense kameraad en zijn dochters trok, kon ik eindelijk mijn RISK spel boven halen! Spijtig genoeg haakte zijn oudste dochter af wegens te moe. Nog nooit in mijn leven ben ik te moe geweest voor een spelletje RISK! Ik heb nog wat missionariswerk te doen! 😉

Maar met drie is RISK ook leuk. Zelfs zo leuk dat de jongste dochter na afloop van het eerste spel spontaan vroeg om aan een volgend spel te beginnen. Het eerste spel was vrij snel gedaan, maar het tweede spel was een klassieke RISK thriller! De spanning kon enkel doorbroken worden door de komst van de Deliveroo koerier met onze sushi en daarna ons Moochie ijsje. En ja, op het einde waren mijn legers de rechtgeaarde overwinnaars. Al is het mij nog steeds niet duidelijk of ik nu met zwart, paars of donkerblauw heb gespeeld. 😉

IMG_9785

IMG_9786

IMG_9791

IMG_9795

Iets zegt me dat ik een nieuwe RISK-bekeerling op mijn conto kan schrijven!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>