Gastronomisch Wakkerzeel

Zo, zo, zo blij dat we opnieuw terrasjes kunnen doen met vrienden! Deze moederdag voelde het zelfs even alsof de zomer aangebroken was, met een aangename 25 graden Celsius. Een zwoele zomerdag, inclusief stevig onweersbuitje. Gelukkig was het terras van Dumon onweersbestendig en hielden we het droog onder de terrasoverkapping.

En ja, wat genoten we samen met onze vrienden van dat heerlijke eten vergezeld van uitstekende wijnen. Ook fijn om te zien hoe de uitbaters en het personeel ervan genoten om weer klanten te kunnen ontvangen. Fijne babbel ook met de jobstudente die rechten studeerde. Respect voor zoveel motivatie! Naar goede gewoonte sprongen de zonen van onze vrienden na het eten in het zwembad en sloten we de (late) namiddag af met een glas rosé in de lounge in de tuin van onze vrienden. (De kater de dag nadien namen we er graag bij.)

Appetizer:

IMG_8416

Sint-Jacobsvruchten – groene asperges – zeekraal – radijs – Shoshone kruiden olie – oesterblad:

IMG_8418

Asperges – Noordzee garnaal – ei – krokantje – aspergejus – zure room:

IMG_8423

Lamskroontje – aardappelmandje – gratin bloemkool – wortelzalf – portosaus – tuinbonen:

IMG_8431

Frambozenmousse ‧ vanille aroma ‧ cremeux en jus van rood fruit – chocolade:

IMG_8433

IMG_8434

De heerlijke Portugese wijntjes:

IMG_8424

En iets lekkers voor bij de thee:

IMG_8435

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>