Tapas van De 3 Tonghen

Alweer een zot drukke werkweek achter de rug. Doordat de werkdruk zo hoog ligt, lijkt het alsof ik tegenwoordig alleen nog maar werk, eet, puzzel, wandel en slaap. Ik kan me amper nog voorstellen hoe ik er vroeger zoveel hobby’s op kon nahouden. Nu knipper ik twee keer met mijn ogen en de werkweek is alweer om. En zelfs al werk ik nu structureel op zondagavond dan nog geraak ik die stroom e-mails niet de baas…

Enfin, reden genoeg om vrijdag onze ingevroren margarita van El Sombrero te laten ontdooien en te klinken op het weekend en mijn mooie bloeiende orchideeën.

IMG_8047

En bij zo’n aperitief hoort natuurlijk een heerlijk aperitiefbord van De 3 Tonghen!

IMG_8054

Gevolgd door een heerlijke vitello tonnato:

IMG_8059

En tataki van tonijn met zeewiersalade en opgelegde gember:

IMG_8061

En we sloten de maaltijd af met gevulde courgette:

IMG_8081

En ook de zon vierde mee dat het weekend was!

IMG_8069

IMG_8072

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>