Team coaching in Brussel

Vanochtend moest ik veel te vroeg uit bed, want om 9u werd ik in Brussel verwacht voor de eerste team coaching van het managementteam waarvan ik sinds 1 januari 2021 officieel deel uitmaak. Uiteraard liet Murphy zich gelden en kregen we het grote scherm niet aan de praat in de grootste vergaderzaal van het gebouw. Waarschijnlijk kapot gegaan door te lang niet gebruikt te zijn. 😉 Na een kwartier tevergeefs aan dat scherm geprutst te hebben, zijn we dan maar verhuisd naar de tweede grootste vergaderzaal, waar het nog net mogelijk was om anderhalve meter afstand van mekaar te houden.

Blijft toch raar, zo’n teamcoaching met mondmaskers op. Je mist een hoop mimiek die voor dit soort interactie bijzonder waardevol is. Oja, ik leerde (weer) een nieuwe persoonlijkheidstest kennen: DISC. Net zoals MBTI totaal niet wetenschappelijk onderbouwd, maar hey, wie leest er al eens niet stiekem zijn horoscoop? Persoonlijk hecht ik weinig waarde aan dit soort testen, maar hopelijk helpt dit om een aantal zaken te benoemen… Voor wie het zich dus afvraagt, ik ben een I gedragstype (Influencer, Inspirerend & Interactief) volgens DISC en volgen MBTI een ESTJ.

Doordat we te laat gestart waren, liep de team coaching uit en hadden we uiteindelijk een krap half uurtje om onze lunch naar binnen te werken alvorens de volgende vergadering begon. Gevolg: we zaten nog half te kauwen, toen de andere deelnemers zich virtueel toevoegden aan onze vergadering. Ondanks de vrij stevige vergadering van de namiddag toch genoten van mijn slaatje! En van het uitstapje naar Brussel. Het deed deugd om weer onder de mensen te zijn.

IMG_6246

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>