Een digitale Hello Fresh date

De voorlaatste werkdag van het jaar, woensdagavond, hadden mijn vriend een digitale date met een kameraad en zijn gezin. Het was de bedoeling dat we samen zouden videochatten om 18.30u, omdat we tegen die tijd normaal gezien gegeten hebben. Helaas kostte het mijn vriend iets meer tijd om zijn laatste Hello Fresh maaltijd van het jaar te bereiden dan de op het recept vermelde 25 minuten. Waardoor we eigenlijk net aan tafel gingen toen onze vriend de call opstartte.

Het planningsfoutje maakte dat mijn vriend en ik het gevoel hadden samen met iemand de maaltijd te kunnen delen, een gevoel dat ons in 2020 niet al te vaak is gegund. Best gezellig, dus! Niet te geloven trouwens hoe de drie kinderen van onze vrienden gegroeid waren. Geen spoor meer van die kleine baby die ik ongeveer een jaar geleden bezocht. De donkere haartjes waren volledig weg en vervangen door een lichtblonde coupe net zoals die van haar broers. En ze kon ondertussen zelfs al lopen.

We babbelden ongeveer een uur lang over ditjes en datjes, maar het grootste nieuws van de avond was dat onze vrienden een nieuwe woonst gekocht hadden. Eentje met serieus wat verbouwingswerk aan, maar met een architect in huis komt dat zeker in orde! Benieuwd om over een jaar of twee hun nieuwe woonst te kunnen bewonderen. Fingers crossed dat ze niet op te veel onverwachte problemen stoten.

Wat we deze avond aten: Sticky paddenstoelen met sesamrijst, gember, bosui en zoetzure radijs en gele biet (overheerlijk vegetarisch gerecht, dikke aanrader!):
IMG_5392

Voor de volledigheid, de Hello Fresh maaltijden van de voorbije twee dagen:

Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus met noedels, wokgroentenen pinda’s:
IMG_5383

Parelcouscous met spekjes en courgette, cranberrychutney, avocado en gemengde sla:
IMG_5386

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>