Jawel, er zijn nog zekerheden in het leven: de take-away van het Land aan de Overkant staat onveranderlijk garant voor kwaliteit én is op de koop toe gemakkelijk te bereiden. Het is ondertussen de derde keer dat wij take-away bij Het Land aan de Overkant bestellen, dat daarmee dus de koploper van 2020 wordt. Wat ik ook apprecieer: het Land aan de Overkant voorziet steeds een flinke portie groenten! Je merkt ook dat steeds meer restaurants het concept afhaalgerechten bereiden onder de knie beginnen te krijgen. Het Land aan de Overkant identificeert de gerechten nu met verschillende kleurcodes, superhandig!
Oja, als aperitief dronken we de geweldig lekker margarita van El Sombero. Kwestie van meteen al in de juiste stemming te zijn.
Pastrami, Waldorfsalade en hoeve-ei:
Ibericovarken Blackwell, gelakt witloof, shiitake zoet-zuur, stoemp van aardappel en knolselder en bloemkoolcouscous:
Dessert met peer, yoghurt en zuurdesem crumble:
Bij onze gerechten dronken we een speels flesje rode wijn, afkomstig van het Land aan de Overkant zelf.
[…] ook: dankjewel aan Het Land aan de Overkant om ons alweer een fantastisch avondmaal te […]