Amai, ik weet niet wat er in die Portugese visschotel van Kalypta zat, gisteren, maar ik heb er de ganse nacht ‘plezier’ van gehad. Ben de tel kwijtgeraakt hoeveel keer ik ‘s nachts het toilet omarmd heb, maar laten we het erop houden dat het niet prettig was. Zoals het er nu naar uit ziet, zal 2020 niet alleen het jaar van het coronavirus zijn, maar ook het jaar van de voedselvergiftiging. Vraag me toch af wat deze extreme reactie heeft veroorzaakt. Een slechte mossel, misschien? Jammer, want die visschotel was één van mijn favoriete gerechten om thuis te laten leveren.
Normaal gezien zou ik na zo’n nacht een dag ziekteverlof genomen hebben, maar ik had drie belangrijke vergaderingen die ik onmogelijk kon uitstellen. Dus beet ik door en vergaderde ik de ganse dag met een lege maag. En voelde ik me extra zielig omdat de geplande power nap van een uur door het uitlopen van de vergadering in de voormiddag gereduceerd werd tot een zielige twintig minuten.
But, hey, what doesn’t kill you makes you stronger.
[…] mijn maag maandag niet in een toestand was om eten te verteren, sloegen we een Foodbag dagje over. Gelukkig hadden we […]
ik ben zo ongelooflijk ziek geweest van Cum Laude in juni dit jaar. Was super lekker maar hele nacht in badkamer doorgebracht. ‘k heb dat wel vaker op vakantie, maar van Cum Laude had ik het niet verwacht. Ik vermoed dat het daar een botersaus was waar mijn darmen niet blij mee waren.
Raar, he. Dat je soms niet weet welk ingrediënt het is waarop je reageert? Al heb ik wel de indruk dat mijn maag gevoeliger wordt bij het ouder worden.