Een heerlijke avond op het terras van De Hoorn

Vanavond afgesproken met onze vriendin uit Roeselare die haar vakantieplannen met de kinderen in Spanje door de coronacrisis noodgedwongen moest inruilen voor een vakantie in eigen land. Maar hey, dat gaf ons de gelegenheid om elkaar nog eens te zien. Veilig op een terras en op anderhalve meter van elkaar! Of dat was althans onze initiële bedoeling, maar in de realiteit blijkt anderhalve meter toch echt wel ver als je elkaar al zo lang niet meer gezien hebt. En de kinderen houden zich sowieso niet aan die anderhalve meter regel. Gelukkig was onze vriendin vorige week nog getest en coronavirusvrij verklaard. Wat de sfeer meteen een pak losser maakte.

De zomeravond was zwoel, het eten lekker, de drankjes uitstekend (die pisco sour smaakte zo goed dat ik niet anders kon dan een tweede bestellen) en het gezelschap uitmuntend. Heel fijne gesprekken gehad met de kinderen ook. Echt, dat terras van De Hoorn is een Leuvense hotspot voor wie een fan is van mooie terrassen (en wie is dat niet?). Dat we niet de enige waren die deze avond uitverkoren hadden om op een terras rond te hangen, bleek uit het aantal mensen die kwamen vragen of er nog een tafeltje vrij was, maar onverrichter zaken teruggestuurd werden. Gelukkig had onze vriendin gereserveerd!

Geheel toevallig bestelde ik trouwens hetzelfde gerecht als bij mijn vorige bezoek aan De Hoorn. En ja, het was even lekker als de vorige keer!

IMG_2844

Die prachtige zonsondergang was de kers op de taart!

IMG_2850

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>