Marley Spoon en Decadenza

Derde keer, goede keer? Het lijkt erop. Op de quinoasalade met kip, feta, tomaatjes en pompoenpitten viel weinig aan te merken. Lekkere combinatie van smaken en mijn vriend en ik hadden allebei het gevoel iets gezonds gegeten te hebben. Dat compenseerden we dus met een heerlijk ijsje van Decadenza. Helaas ontsnapte een beetje chocolade-ijs aan mijn lepeltje. Gelukkig passeerden we voor een babbel op anderhalve meter bij Goofball en haar echtgenoot, die zo vriendelijk waren mij erop te wijzen dat mijn helblauwe jas nu versierd was met een grote bruine vlek. Blijkt dat citroendoekjes heel goed werken om vlekken te verwijderen. Met dank aan onze vrienden om mij onbevlekt over straat te laten lopen!

IMG_9612

IMG_9618

Nog wat fotootjes van Leuven bij valavond:

IMG_9614

IMG_9616

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>