Herkansing voor Marley Spoon

Na onze eerste, voor verbetering vatbare ervaring met Marley Spoon, volgende vanavond de herkansing. Op het menu: Midden-Oosterse kiptraybake met frisse citroen-tahinsaus. Dat klonk alvast veelbelovend. Hopelijk dekte de vlag de lading een beetje.

En ja, het was niet slecht, maar als we geen tussentijdse check gedaan hadden op de groenten in de oven, dan waren ze er zeker zwartgeblakerd uit gekomen. De vermelde baktijd op het recept was veel te lang. De groenten waren al iets te hard gebakken toen we ze eruit haalden, waardoor we de laatste stap van het recept, het toevoegen van de kip aan de ovenschotel, noodgedwongen moesten overslaan. Maar dit gerecht met de smakelijke citroen-tahinsaus was alleszins beter dan het vorige!

IMG_9606

IMG_9608

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>