Snipperdagje op vrijdag

Stiekem deze vrijdag weer een snipperdagje genomen. Deels omdat mijn vriend en ik nu eigenlijk in Slovenië van twee weken vakantie aan het genieten zouden moeten zijn, deels omdat ik nu al voorzie dat ik aan dit tempo nooit mijn verlofdagen voor 2020 opgesoupeerd krijg.

Wat doet een mens op een mooie zonnige dag in Leuven? Jezelf trakteren op een heerlijk ijsje van Decadenza, uiteraard! Daar schuiven we graag meer dan een kwartier voor aan op het Ladeuzeplein. Geduld is een schone deugd!

IMG_9011

Verder deel ik graag met jullie een foto van mijn favoriete werf van het moment: het uitgraven van de nieuwe fietsenstalling op het Martelarenplein vlak voor het station van Leuven. Echt, ik kan er naar blijven kijken.

IMG_9017

Gespot tijdens mijn wandeling: een jongedame op wandel met een wel héél bijzonder huisdier:

IMG_9019

En één van mijn favoriete Leuvense kunstwerken: De ontvoering van Europa:

IMG_9021

Voor het avondmaal bestelden mijn vriend en ik voor de eerste keer iets bij de Appel. Mijn slaatje was niet echt fotografisch interessant, de bijgevoegde appel (met paaseitjes) des te meer:

IMG_9023

Puzzelvooruitgang:

IMG_9025

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>