Margarita Wednesday

Geen zin om zelf iets in mekaar te boksen voor het avondmaal, Deliveroo to the rescue! Omdat onze eerste bestelling niet aanvaard werd door het restaurant en we eens zin hadden in iets anders (we vallen nogal vaak terug op Thais, Indisch of sushi), kwamen we terecht bij El Sombrero. Mexicaans! Dat was lang geleden! Bovendien bood El Sobrero een ‘blind menu’ voor twee personen aan voor een zeer schappelijke prijs. Bij het bestellen, had ik het niet door, maar achteraf viel mijn eurocent: die menu is wellicht geïnspireerd door het populaire programma ‘Blind Getrouwd‘, waarvan het concept mij bekend is, maar waarvan ik nog nooit een aflevering zag. Niet beschikbaar op Netflix. 😉

En tja, wie Mexicaans zegt, zegt margaritas. Veel overredingskracht hadden mijn vriend en ik daarvoor niet nodig. En yummie! Zo’n margarita op ons terras in de zalige avondzon, dat smaakte na een lange werkdag vol met online vergaderingen! Het menu van el Sombrero zelf mocht er trouwens ook zijn. Een mooie doorsnee van wat de Mexicaanse keuken te beiden heeft, geserveerd met zure room en guacamole (helaas vergeten mee vast te leggen op onderstaande foto).

IMG_8941

Na een zeer overdadig avondmaal (en misschien nét iets te veel margarita) maakte ik nog een avondwandeling tijdens het blauwe uurtje doorheen de Leuvense straten en genoot van de weerspiegelingen in het stille water van de Vaartkom.

IMG_8943

IMG_8944

IMG_8952

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. blind getrouwd is al passé eh…momenteel kaapt blind gekocht de kijkcijfers weg (met mooie productplacement van VELUX overigens. verhoogt de meerwaarde van die woningen significant uiteraard).

    zo grappig dat we enkele dagen na jullie daar ook bestelden. Heerlijke margarita yep , en ‘k ben helemaal weg van hun ceviche. En die scampi in groene curry met avocado die ik op je bord zag liggen had ik ook. Vond ik heel lekker maar was niets voor Jan blijkbaar.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>