Gezond eten in tijden van corona

Het nadeel aan vrijdag verlof nemen: je begint de werkweek met een overvolle mailbox. Niets aan te doen, buiten hard doorwerken om de achterstand weg te werken. Veel tijd voor een uitgebreide avondwandeling was er dus niet, maar we haalden toch even een frisse neus en legden wat prachtige Leuvense gebouwen vast.

IMG_8904

IMG_8905

En ter compensatie van al de overdaad in het weekend, hielden we het voor het avondmaal bij een gezond slaatje met rauwe zalm. Meteen voldoende vitamientjes opgedaan voor een gezellige videochat met vrienden uit Heverlee. Het blijft bizar om vriendschappen via videochat te moeten onderhouden, zeker als je vrienden in dezelfde stad wonen. Ster van de videochat: kleine M, een brok energie van één jaar oud, die niets liever deed dan de virtuele show stelen. Hij vond het ook geweldig dat mijn vriend en ik allerlei knuffels boven haalden om mee te doen aan de chat. Zo zalig lachen! Ik werd er spontaan goedgezind van.

IMG_8907

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>