Convento food lovers

Deze zaterdag ons appartementje een grondige kuisbeurt gegeven (want dat wordt zoveel sneller vuil als je met twee mensen full time thuis bent) en opnieuw eten voor een paar dagen ingeslagen bij onze favoriete traiteur Convento food. Net zoals de vorige keer bleven mijn vriend en ik even plakken voor een babbel met de uitbater. Echt, ik duim zo hard dat al die hardwerkende horecamensen deze storm overleven… Ondertussen doen mijn vriend en ik ons best om de Leuvens horeca zoveel mogelijk te steunen. We voegden trouwens meteen de daad bij het woord en kochten twee flesjes natuurwijn bij Surlie. Ik neem me al lang voor daar eens een glaasje wijn te gaan drinken, maar het zit daar meestel vol en wie weet hoe lang het nu zal duren eer restaurants en cafés weer open mogen. Dus dan proeven mijn vriend en ik hun wijnen maar thuis, he.

En óf het lekker was!

IMG_8885

IMG_8890

Gespot tijdens onze avondwandeling: wildlife dat de Leuvense stad overneemt.

IMG_8894

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>