Drie keer goed nieuws!

1. De puzzels die we bestelden bij Bol.com zijn geleverd. Amper één dag na bestelling. Op die van Dreamland die ik bij het begin van de lockdown bestelde en die normaal op 1 april geleverd zouden worden, is het nog steeds geduldig wachten.

puzzel

2. Onze favoriete Leuvense traiteur Convento Food is weer open. We bestelden meteen voor drie dagen eten! De zalm met broccolisalade en wortelpuree was alvast om duimen en vingers af te likken. (Heel boeiend en lang gesprek gehad met de uitbaters van Convento Food trouwens, over de zware gevolgen die de huidige maatregelen hebben voor hun nog maar pas geopende nieuwe zaak. Lastig om als jong koppel zoveel tijd en energie in een zaak te investeren en dan door een virus bijna onderuit gehaald te worden. Dus, allen daarheen, zou ik zo zeggen!)

IMG_8658

IMG_8660

3. Mijn favoriete ijsjeszaak Decadenza verkoopt opnieuw gelato op het Ladeuzeplein. Lange social distancing wachtrijen gegarandeerd!

IMG_8669

IMG_8671

En als uitsmijter, een verborgen Leuvense schat:

IMG_8662

IMG_8663

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>