Hello Fresh – dag twee

Ditmaal staat er gebakken zeebaars met zelfgemaakte salieboter op het menu. Alweer een vrij gecompliceerde bereiding (serieus, we moeten zelf kruidenboter maken!). Zal ons leren om voor de original box te gaan, volgend keer toch maar de quick & easy kiezen. Allez, ‘t is niet dat we die recepten niet gemaakt krijgen, maar eerlijk, ik zie me na een werkdag van tien uur niet nog eens een uur in de keuken kruipen om eten te maken. Maar ik moet toegeven dat de recepten van Hello Fresh echt wel heel lekker zijn. De aardappelfrietjes met kerrie-olie gebakken in de over zijn heerlijk en ook de zeebaars is om duimen en vingers af te likken.

IMG_8817

IMG_8821

Wat fotootjes van mijn avondwandeling:

IMG_8822

IMG_8824

IMG_8826kopie

En onze puzzel is afgewerkt (denk dat we alle records verbroken hebben):

IMG_8832B

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>