Lunchwandeling met de collega’s

Op geregelde tijdstippen organiseert onze personeelsdienst tijdens de middagpauze een lunchwandeling. Dit om de collega’s aan te sporen tot meer lichaamsbeweging, onder het motto: een gezonde geest in een gezond lichaam. Voordien was er ook al een initiatief om de wereld rond te stappen met ons bedrijf, maar aangezien de app die mijn stappen automatisch moest doorgeven, ondanks verschillende pogingen tot herinstallatie, dienst weigerde, vrees ik dat ik weinig aan dit doel heb bijgedragen.

De vorige lunchwandelingen kon ik nooit deelnemen, omdat ik vast zat in diverse vergaderingen, maar nu had ik echt de moeite gedaan om mijn agenda vrij te houden en wonder boven wonder, dat was nog gelukt ook.

Twee collega’s hadden het initiatief genomen om een wandeling uit te stippelen die ons langs de Kunstberg, het Instrumentenmuseum, de Marollen en andere fijne Brusselse plekjes bracht. Nu ken ik Brussel al wel een beetje, maar ook dit keer ontdekte ik weer nieuwe straatjes en pleinen. Onze hoofdstad heeft veel verschillende gezichten. Spijtig dat deze boeiende stad bij zoveel Vlamingen onbekend is. Dat de zon aan het einde van onze wandeling door de wolken kwam piepen was daarnaast ook mooi meegenomen.

IMG_3808

IMG_3813

In de toekomst wandel ik zeker opnieuw mee!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. Wij wandelen met een paar collega’s nu ook elke dinsdagmiddag 30 min. We hebben 2 toerkes die we op die tijd kunnen doen, meestal dezelfde, maar het doet echt wel deugd om even bij te babbelen en door te stappen. En 30 min inplannen tijdens je lunch lukt meestal wel al moeten we daarna in sommige weken wel heel snel ons eten binnenschrokken.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>