Explosie in Brussel-Centraal

Tja, what can I say? Brussel-Centraal is natuurlijk een gedroomd doelwit voor terroristische aanslagen. Helaas betekent dit wellicht zeer scherpe veiligheidsmaatregelen in Brussel-Centraal morgen. ‘k Zal maar wat vroeger opstaan om tijdig op het werk te geraken, zeker? Als ik al op het werk geraak… En natuurlijk is nét morgen een supermegabelangrijke vergadering gepland…

Eén ding is zeker: van die militairen in het straatbeeld zullen we nog niet zo snel verlost zijn.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Toen ik Brussel aan kwam stopten nog geen treinen in de Centraal dus was het ofwel een stukje te voet ofwel de metro. Omdat ik er van uit ging dat het metrostation van Brussel-Centraal ook gesloten was (wat niet waar was) ben ik maar te voet gegaan. Nauwelijks een kwartier op het werk of men melde dat de centraal al weer open was voor het publiek. Dat vond ik verrassend. De aanslagen van 22 maart waren een stuk buiten het centrum van Brussel en toch sloot men de grote stations grotendeels af en waren er veel meer veiligheidsmaatregelen dan vandaag.
    mvg

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>