Sushi love

Zondagavond hadden we een afspraak met een oud-studiegenoot en goede kameraad. Hij is niet veel in het land wegens zijn LAT-relatie met een Australische van Chinese origine, dus moesten we van de gelegenheid profiteren om wat bij te praten. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat we bij hem langs zouden gaan, maar denk dat hij wegens een lichte kater niet veel zin had om te koken. 😉 Dus gingen we voor de gemakkelijkste optie: sushi in één van onze favoriete Leuvense sushirestaurants, Wabi Sabi in de Muntstraat. En óf het smaakte! Ik denk dat ik gemakkelijk voor de rest van mijn leven enkel op sushi kan overleven!

Na deze bijzonder overvloedige maaltijd, dronken we nog iets in Wijnbar Savoye. Ik nipte wat mee van de glazen wijn die mijn vriend bestelde, maar hield het voor de rest braaf bij een theetje. De dag voordien al genoegd gedronken. 😉

IMG_3360

IMG_3356

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>