Chocolate love

De vijf trouwe lezers van deze blog zullen beslist niet achterover vallen van deze bekentenis: ik ben een groot liefhebber van chocolade. De meeste andere vormen van snoep doen me niet zo heel veel. Maar ik ben er rotsvast van overtuigd dat de Maya’s en de Azteken, die aan chocolade speciale krachten toedichtten, overschot van gelijk hadden. Chocolade is hét middel om neerslachtige buien te verdrijven.

Weinig dingen die me zo weten te inspireren als een heerlijke ambachtelijke praline. Vanuit mijn standpunt geldt: hoe avontuurlijker, hoe beter. Ik hou dus vooral van de minder voor de hand liggende combinaties, maar zo af en toe kan ik een klassieker ook wel smaken.

Dit om te zeggen dat ik al meer pralines van het verjaardagscadeau van mijn vriend soldaat gemaakt heb dan hijzelf. Ik kan er niets aan doen. Het is sterker dan mezelf!

IMG_2860[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Siska

    Als je graag chocolade eet, moet je die van Dominique Persoone eens proeven, ik wil geen andere meer !
    (en was vroeger Marcolini-addict)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>