Back in Belgium!

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat het de voorbije weken wat stiller dan gewoonlijk was op deze blog. Mijn vriend en ik zijn immers net terug van drie weken reizen doorheen in het prachtige Corsica. Naar goede gewoonte mogen jullie weer gedetailleerde reisverslagen verwachten. Deze keer zullen de reisverslagen wel iets langer op zich laten wachten dan gewoonlijk, want ik heb tijdens de vakantie geen enkel verslag kunnen uitschrijven. Mijn gebruikelijke taktiek van het schrijven onderweg, kon ik ditmaal niet toepassen. De wegen in Corsica zijn gewoon te bochtig om met een laptop op schoot te schrijven zonder verschrikkelijk misselijk te worden. En ‘s avonds ontbrak de tijd. Ik ben dus huiswaarts gekeerd met een hele hoop ruwe notities, maar omdat het zo’n prachtvakantie was, wil ik deze graag uitschrijven tot volwaardige reisverslagen.

Voor de fans van reisverslagen, nog even geduld, dus.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Barbara

    Dag Yab! Volgend jaar gaan we 20dagen naar Corsica en heb onze reis helemaal uitgestippeld en gebaseerd op jou blog, leuk!! Duss, als ik vragen heb, mag ik je dan eens mailen? Merci !!

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>