Een nieuwe wind op yab?

Gisteren heb ik het blogboek van Kelly besteld. Hopelijk vormt dat een nieuwe bron van inspiratie, want als ik niet op reis ben, heb ik het gevoel dat ik niet meer veel nieuws te melden heb op deze barre blogstek. En ik neem aan dat niemand hier zit te wachten op de zoveelste zaagpost over unfulfilled potential.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

  1. Hanne

    Ik hoop dat je voor jezelf vooral plezier vindt in het bloggen. Ik lees hier bijna alles (behalve de reisverslagen, ben niet zo’n avonturier), maar ik reageer niet vaak. Je brengt me vaak ook op goeie ideeën wat eten betreft als er bezoek komt. Ik heb je daarom genomineerd voor de Weekend Blog Awards in de categorie ‘Travel & City’, omdat je door jou posts zeker zin krijgt in een bezoekje aan Leuven. En ik denk dat mensen met reisplannen naar Schotland of Ijsland (of andere) heel veel informatie kunnen vinden op deze blog.

    Veel plezier met het blogboek!

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>