Beslan – 10 jaar later

Het drama lijkt al haast vergeten. En de wereld is er in die 10 jaar helaas geen betere plek op geworden. Integendeel. De voorpagina’s van de kranten zijn om depressief van te worden. Waarom mensen hun medemensen het leven zo onmogelijk maken, het is mij een raadsel. Waarom niet gezamenlijk streven naar een betere wereld ipv onder de vlag van één of andere absurde godsdienst of politieke overtuiging je medemensen af te maken?

Enfin ja, vandaag scheen de zon. ‘t Is toch dat.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>