4 augustus 2014 – Afterthoughts

Opstaan om 4.30u is niet bepaald plezierig, maar hey, ik keek ernaar uit om terug te keren naar warmere oorden. De terugrit verliep probleemloos. De Grand Vitara afgeleverd bij Avis, nog wat moeten herschikken omdat mijn valies te zwaar was (26 kilo, volgende keer minder schoenen meenemen want uiteindelijk heb ik alleen maar mijn wandelschoenen aan gehad), kleine vertraging op de vlucht naar Schiphol, maar we waren nog op tijd om onze trein te halen. De treinrit naar Leuven was er vervolgens wat te veel aan, vooral omdat we twee keer moesten overstappen met al onze valiezen. Een heel gesleur.

Op het Martelarenplein wachtte ons een heel ontvangstcomité. Zelfs de politie was paraat om ons van onze fans af te schermen. Mijn vriend en ik waren erg vereerd, maar het bleek dan toch voor onze koning en koningin bedoeld te zijn. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>