Twee keer in Gent op één week

Na een fantastische donderdag, trokken we zaterdagavond opnieuw richting Gent voor een gezellig diner onder vrienden. De heren in het gezelschap besloten zich op te offeren om onze vriend Peter zijn biervoorraad te laten slinken, wat maakte dat ik voor één keertje BOB moest spelen. Aangezien ik niet echt vaak achter het stuur zit, zag ik er geen graten in deze ene keer het drinken aan mijn vriend over te laten. Het wegwerken van een gigantisch biervoorraad moet toch ongetwijfeld een werk van barmhartigheid zijn, nietwaar? 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>