Fajitas

Gisteren waren we te gast bij vrienden en boy, werden we verwend. Eerst toastjes met zalm en tomaatjes en ham, daarna fajitas met kip en gehakt en elk mogelijk sausje dat je je maar kan voorstellen en dan nog tiramisu met speculaas (waarom noemt iedereen dat tegenwoordig speculoos?) als dessert. Dit alles vergezeld van een lekker glaasje wijn. Gelukkig was de fietstocht op weg naar huis bergaf, zodat we de zwaartekracht haar werk konden laten doen.

Erg knap waren trouwens de bouwplannen voor hun nieuwe huis, helemaal zelf getekend door de vrouw des huizes die werkt in een architectenbureau. Een mooi, modern huis van twee verdiepingen en een grote kelder eronder op een niet onaardig lapje grond. Van zoveel ruimte kunnen wij appartementsbewoners enkel dromen. Al zit ik niet meteen te wachten op de miserie van het opvolgen van aannemers en vaklui die zich nooit, maar dan ook nooit, aan gemaakte afspraken houden. Minder oppervlakte heeft ook zo zijn voordelen. Het grootste voordeel is minder schoonmaakwerk en als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is wel aan schoonmaken. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Als appartementsbewoner kan ik me helemaal vinden in wat je schrijft. Als we bij vrienden in hun gerenoveerde of strak moderne huizen met grote tuinen, zolders en kelders op bezoek zijn, kan ik best wat jaloers zijn op al die ruimte, maar ik ben nog altijd heel gelukkig met ons appartement dat niet teveel onderhoud vraagt. Dat op een appartement wonen bijdraagt tot een kleinere ecologische voetafdruk vind ik trouwens ook echt een groot pluspunt.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>