Impressies van ons feest

Respect voor trouwers die ‘s ochtends vroeg moeten opstaan om naar de kapper te gaan, zich vervolgens naar het stadhuis haasten, dan naar de kerk en wiens feest tot in de vroege uurtjes duurt. Ons feest duurde van 3 uur ‘s middags tot 12 uur ‘s nachts en ik was helemaal kapot rond middernacht.

Het was fantastisch, daar niet van, maar ik had nooit gedacht dat mensen welkom heten en afscheid nemen zo vermoeiend kon zijn. Door de vrije formule van ons feest kon iedereen een beetje komen wanneer hij of zij wilde, waardoor we eigenlijk continu bezig zijn geweest. We zijn er zelfs niet in geslaagd om alle feesttafels af te gaan om een babbeltje te doen.

We hebben heel veel complimentjes gekregen over onze feestlocatie. En ik maak er hier graag een beetje reclame voor, want het mag gezegd, ons feest was picobello in orde. Zaal Aulnenhof, onthoud die naam. We hadden natuurlijk het weer aan onze kant. De zon scheen de ganse dag (ik heb er zelfs tan lines aan overgehouden, maar ben gelukkig niet verbrand) en we konden tot het avondeten gezellig buiten zitten. De kinderen hebben zich ongelooflijk goed geamuseerd op het springkasteel. Er waren ballonnetjes, schmink en neptattoos. Zoveel blije gezichtjes. En alweer moet ik een pluim geven aan de feestzaal die dit allemaal voor ons geregeld heeft.

Ik denk dat er in totaal zo’n 180 volwassenen en 44 kinderen waren. Onze jongste gast was 2 weken oud en duidelijk al een echt fuifbeest. 😉 Het was geweldig, het was fantastisch, het was in een flits voorbij.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

11 Responses

  1. Proficiat!
    Geniet nog van jullie huwelijksreis.

    Wij zijn een weekje voor jullie getrouwd (wel een feest met kapper ‘s ochtends, burgerlijk huwelijk op de middag, kerkelijk huwelijk , receptie en een avondfeest). Dat ik te moe zou zijn om er van te genieten en dat alles beetje zomaar aan mij voorbij zou gaan was mijn grootste vrees. Ik heb altijd groot feest gewild, maar heb tijdens de voorbereidingen me regelmatig afgevraagd of lichter programma niet beter was geweest.

    Uiteindelijk hebben we super relaxe dag gehad en heb ik wel bewust hele dag kunnen genieten.

    Tof dat jullie ook hele dag hebben kunnen buiten genieten. Zalig eh! Jullie locatie leende er zich precies ook wel echt toe om buiten te vieren. Tof tof.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>