Skip to content

Leterme

2008 december 19
tags:
by yab

Hoezeer ik ook geshockeerd ben door de schending van de scheiding der machten en het duidelijke gebrek aan verantwoordelijkheidszin van Leterme (en de rest van de bende), toch heb ik medelijden met onze bijna ex-premier. Niets heeft hij kunnen realiseren. Hij zal de geschiedenisboeken ingaan als een grote flop, een loser, een man van gebroken beloftes. Wat gaat er op dit moment door zijn hoofd? Hoe mislukt moet hij zich wel niet voelen? Kan hij ‘s nachts nog slapen? Zijn gezondheid heeft dit jaar erg te lijden gehad. Ik vraag me af hoe hij uit deze crisis tevoorschijn zal komen.

Een drama voor een mens, een drama voor ons land.

One Response Post a comment
  1. december 19, 2008

    Het is inderdaad niet te begrijpen dat de man die ooit de Vlaamse regering voortreffelijk leidde, zonder noemenswaardige uitschuivers en met een gerespecteerde bestuursstijl, op zo’n korte tijd kon verworden tot een schim van zichzelf. Ooit geroemd, nu uitgespuwd. Ja, ik heb ook best medelijden met de man, maar het werd echt tijd dat hij de eer aan zichzelf hield. Zijn doorzettingsvermogen en heropstandingen na zoveel falen zijn enerzijds lovenswaardig, maar op de duur wordt het lafheid en stuurloosheid…

Leave a Reply

Note: You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS