Het einde van Leterme?

Mijn woorden waren nog niet koud of minister van justitie Jo Vandeurzen diende zijn ontslag in. En toen kon de regering Leterme bijna niet anders meer dan het bijltje erbij neerleggen. Is het nu gedaan voor Leterme? Is dit het definitieve einde van zijn premierschap? Tegenwoordig sta ik nergens meer van te kijken.

Ik hoop alvast dat er nieuwe verkiezingen komen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Wim

    Wat ik op LVB.net al zei : “Ik denk dat de koning het ontslag aanvaard en dan zelf een noodregering bijeensteld Verhofstadt IV, Dehaene III of Martens X. Hoewel Martens X, afgaande op de commentaar van luc, niet echt verwacht lijkt. (Martens IX heb ik niet meegemaakt, ben maar van Dehaene I geboren). Volgens mij wordt het Verhofstadt IV. Anyway, die noodregering zou volgens mij dan zitten tot Europese & gewestelijke verkiezingen die dan uitgebreid worden met vervroegde Federale verkiezingen.”

    Verder, Kristof, we zitten in een financiële crisis… ik zou het land ook liever gesplitst zien, maar nu kan je daar écht niet naar kijken. Nu moet je vooral zorgen het land deftig draaiende te houden.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>