Waarom yab niet meedoet aan wijvenweek

1. Omdat ik “wijf” een verschrikkelijk lelijk woord vind en ik geen zin heb om dit woord als een geuzennaam te gebruiken.

2. Omdat ik de gekozen onderwerpen zo verschrikkelijk, verschrikkelijk cliché vind dat ik vrees dat niet veel mannen de artikels tot het einde zullen lezen. En was het er niet net om te doen de mannen te overtuigen dat de vrouwelijke blogs in kwestie heus wel wat meer dan wijvenblogs zijn? Oja, over kinderen heb ik trouwens mijn zegje al gedaan, ik kreeg zowaar een bende ziedende vrouwen op mijn dak.

3. Omdat ik het jammer vind dat lilith niet gewoon blij is met haar bward en haar schouders ophaalt voor denigrerende commentaren van stubru-presentatoren. Lilith, je hebt een fantastische schrijfstijl en een leuke blog, maar ergens zal je toch ook wel weten dat je artikels voornamelijk een vrouwelijk publiek aanspreken? En wat dan nog? Daar is niets mis mee. Wees fier op die tweede plaats, je hebt hem verdiend.

4. Omdat ik al mijn lezers even graag zie, zowel de mannen als de vrouwen en ik stiekem hoop dat beide seksen evenredig verdeeld zijn over mijn lezerspubliek.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

16 Responses

 1. Of:
  Ik doe wel mee met de wijvenweek omdat:

  1. Wijf hier absoluut niet denigrerend bedoeld is, de ondertoon is eerder iets van ‘stoere vrouw met en stoere weblog’.
  2. De onderwerpen een uitdaging zijn, net omdat ze zo cliché zijn.
  3. Daar heb je gelijk. Maar ik doe niet mee omwille van Lilith, ik doe mee omdat het een uitdaging voor mij is. En ergens is het ook wel fijn, zo met een hoop mensen over hetzelfde schrijven.
  4. Omdat mannen nog steeds veel moeten leren van de vrouwen. Op deze manier geven we toch weer een stukje van onszelf prijs :)
  Maar ook ik zie beide even graag en hoop dat er ook mannen mijn weblog interessant genoeg vinden om te lezen.

 2. Omdat wij met een (ex)mannelijke hond en een vrouwelijk baasje bloggen… ‘t Is een excuus omdat ik me echt niet geroepen voel om die vrouwenzever op de blog te zetten :-) Ik wil er gewoon niet over nadenken over mezelf 😉
  En ik heb amper tijd… Laat staan om elke dag na een zelfanalyse daarover nog te bloggen :-s
  Labo olé olé

 3. ik kan de stroom nieuwe wijvenposts in mijn reader ni et aan, ’tis voro dezen aovnd tussen de soep en de patatten….
  maar allez yab JIJ MOET MEEDOEN!! want zeg nu zelf, buiten bepaalde anderen, is er één superwijf gelijk gij die met kop en schouders uitsteekt boven al die kwetterende flairmeisjes met pukkels?

  die wijvenweek bestaat verdikke uit meet gezwets dan een koffeitafel van ce OKRA of KAV!!!
  gelukkig is een midnerheid echt leuk om te lezen en sommige verrassend…
  uw meerwaarde wordt gemist

  (en nuw il ik voor deze promotalk wel eens getrakteerd worden)

 4. Clichés zijn een uitdaging? En dan noemen ze mij vandepotgerukt! Het kan verkeren. Toch knap dat U niet meeloopt met de kudde. En inderdaad geraak ik niet veel verder dan de eerste drie zinnen bij die wijvenposts. Voor alle duidelijkheid, ik bedoel dit niet denigrerend. Maar mocht er een mannenweek bestaan dan zouden de meesten ook niet in geinteresseerd zijn hoeveel pinten ik achteroversla per minuut, hoeveel paardenkrachten mijn vehikel heeft en hoeveel maal ik naar de blonde stoot in de carrefour kwijl. Of wel?

  Was getekend

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>