Zaterdagochtend 7.30u

Op de bouwwerf naast ons beginnen ze de dag met een vrolijk concert van geboor, geklop, geslijp en gezaag. Een werkelijk fantastische manier om wakker te worden. (Waar is dat ironieteken als je het nodig hebt?)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

7 Responses

  1. liza

    Hm, het lijkt wel dat je al in de bouwwerken zit zo lang als ik je blog lees. En dat is toch al wel redelijk lang… :-S

    Ik zou er ook serieus de zenuwen van krijgen. Ben speciaal op rustige locatie gaan wonen omdat ik niet tegen al te veel lawaai kan…

  2. JA! Deze ochtend, na amper vier uur slapen, begonnen ze alle dakpannen van het huis naast ons van twee verdiepingen hoog in de container op de begane grond te smijten. Kussen op hoofd, vinger in oor, kwade blik,… het mocht niet baten..
    Ik denk dat ik vanmiddag maar eens een tukje ga doen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>