De heerlijke gerechten van Laura Massa waren naar goede gewoonte een schot in de roos. De drie vleeseters in ons gezelschap smulden van de traag gegaarde lamsschenkel met venkel, jonge wortel, rode wijnsaus, tomaat, steranijs en dragon vergezeld van gratin dauphinois met look en tijm. Onze veggie vriendin opteerde daarentegen voor de boschampignonlasagne met artisanale pasta, geroosterde pompoen, spinazie en taleggio kaas (we hadden voor haar twee gerechten voorzien, zodat ze kon kiezen).
En ja, we hebben onze vrienden ook aperitiefhapjes geserveerd, maar we waren in zo’n fijn gesprek verwikkeld dat ik helemaal vergat deze op foto vast te leggen. Jullie moeten mij dus maar geloven dat we bij de hapjes onze voorlaatste fles Louis Brochet champagne gedronken hebben. We sloten de maaltijd af met een kaasbordje vergezeld van een notenbroodje en pompoenbroodje van Desem in Rotselaar. Gewoonweg het beste brood dat ik ooit gegeten heb (en dat wil wat zeggen, want ik ben geen echte broodliefhebber). Uiteraard kraakten we een paar flesjes wijn om te klinken op de vriendschap en het mooie leven. Meer moet dat niet zijn!
[…] een waar plezier als deze overschotjes van Laura Massa komen! Genoten van de heerlijke […]