Feestelijk diner met vrienden

De heerlijke gerechten van Laura Massa waren naar goede gewoonte een schot in de roos. De drie vleeseters in ons gezelschap smulden van de traag gegaarde lamsschenkel met venkel, jonge wortel, rode wijnsaus, tomaat, steranijs en dragon vergezeld van gratin dauphinois met look en tijm. Onze veggie vriendin opteerde daarentegen voor de boschampignonlasagne met artisanale pasta, geroosterde pompoen, spinazie en taleggio kaas (we hadden voor haar twee gerechten voorzien, zodat ze kon kiezen).

En ja, we hebben onze vrienden ook aperitiefhapjes geserveerd, maar we waren in zo’n fijn gesprek verwikkeld dat ik helemaal vergat deze op foto vast te leggen. Jullie moeten mij dus maar geloven dat we bij de hapjes onze voorlaatste fles Louis Brochet champagne gedronken hebben. We sloten de maaltijd af met een kaasbordje vergezeld van een notenbroodje en pompoenbroodje van Desem in Rotselaar. Gewoonweg het beste brood dat ik ooit gegeten heb (en dat wil wat zeggen, want ik ben geen echte broodliefhebber). Uiteraard kraakten we een paar flesjes wijn om te klinken op de vriendschap en het mooie leven. Meer moet dat niet zijn!

IMG_9408

IMG_9411

IMG_9413

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>