Mini-afterwork

Soms zijn de zotste ideeën de beste. En zo belandde ik dus op een dinsdagavond na het werk samen met twee collega’s op het terras van Taverne La Nostalgie voor een mini-afterwork. Zelfs de nukkige zon liet zich voor de gelegenheid van haar beste kant zien. Ik moest zelfs mijn zonnebril boven halen! Aangezien het terras vlak langs de bijzonder drukke Antwerpsesteenweg lag, besloten we na één drankje te verkassen naar een iets rustigere plek met minder uitlaatgassen.

En zo belandden we op het terras van de Flamingo, waar het voor een dinsdagavond behoorlijk druk was. We dronken nog een glas en informeerden naar elkaars vakantieplannen (voorlopig nog geen flauw idee waar wij naartoe zullen trekken deze zomer). En zo vernam ik dat mijn collega voor zijn huwelijksreis naar Zuid-Korea gaat. Toevallig één van mijn favoriete reisbestemmingen! Ik kan niet ontkennen dat ik een beetje jaloers was, maar beloofde hem tegelijkertijd wat tips te bezorgen. Erg benieuwd naar zijn ervaringen!

Laat maakten we het niet, want we hadden alle drie nog een drukke week voor de boeg. Maar supertof om mijn collega’s wat beter te leren kennen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>