Jacuzzi in Nieuwrode

Gisterenavond waren mijn vriend en ik te gast bij onze kameraad en zijn vriendin. Ditmaal vond het feestje plaats in het huis van de vriendin. En daar hadden we een goeie reden voor, want onze vriendin heeft een jacuzzi op haar terras staan en aangezien de nazomer zich nog altijd van haar beste kant laat zien, leek het ons wel leuk om samen te aperitieven in de jacuzzi.

De jacuzzi was net groot genoeg voor vier personen en met een drankje in de hand en een hapje op het tafeltje naast de jacuzzi genoten we van de laatste zonnestralen van de dag. Het goede leven, zoals ze dat zeggen.

IMG_0709

IMG_0710

Vervolgens konden we genieten van de kookkunsten van onze vriendin, die als voorgerechtje een verrassende combinatie van polenta en watermeloen serveerde. Zeer lekker!

IMG_0731

Het hoofgerecht was iets klassieker: varkenshaasje met groentjes en patatjes uit de oven. Klassiek, maar daarom niet minder lekker!

IMG_0733

Het werd een gezellige avond en we praatten tot lang na zonsondergang! Fijn om te zien dat onze vriend na wat moeilijke jaren eindelijk een partner gevonden heeft die hem gelukkig maakt!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>