Alumni-etentje bij Mykene

Na de succesvolle editie van vorig jaar, tekenden mijn vriend en ik opnieuw present voor het jaarlijkse alumni-etentje van onze oud-studentenvereniging. Dit jaar was de plaats van afspraak restaurant Mykene in de Muntstraat.

Ook deze editie hadden we de gelegenheid om opnieuw te connecteren met een oude kameraad (eentje voor wie ik ooit nog als referentie gediend heb! hij heeft de job gekregen ;-)). De kameraad woont tot mijn grote verbazing eigenlijk gewoon bij mij om de hoek. Vreemd dat we elkaar nog nooit tegen gekomen zijn in het Leuvense. Moeten zeker binnenkort nog eens afspreken om iets te gaan drinken.

Qua tafelkeuze hadden we dit keer wel minder geluk, we zaten aan tafel bij iemand die aan één stuk door babbelt en daardoor ook alle aandacht naar zich toe zuigt. Niet dat ik daar niet tegen op kan, maar gisteren ontbrak de energie mij een beetje. En het lukte ook niet echt om contact te leggen met de jongere generatie, die duidelijk allemaal nogal schuchter van aard zijn.

Een mindere editie, wat mij betreft, gelukkig was de bloemkoolsteak wel lekker!

Bloemkoolsteak:
IMG_6203

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>