Deze avond afgesproken met onze vrienden uit de Spaanse les. Ondertussen alweer een eeuwigheid geleden dat we samen avondlessen aan het CLT volgden. Gelukkig slagen we er nog steeds in de traditie in ere te houden om op regelmatige tijdstippen samen te eten. Deze avond brachten we met ons drieën door op het terras van Alfalfa, genietend van de heerlijke gerechtjes die de chefkok op ons bord toverde. Na onze hoofdgerechtjes vonden we het echter te koud worden op het terras en verkasten we voor het dessert naar binnen om in iets warmere omstandigheden om gesprek verder te zetten. Een fijn weerzien!
Tempura van groenten met kruidendip:
Dumplings met kastanjechampignons, zwarte look en chili:
Asperges met espuma van ei, peterselie en cured dooiers:
Bijzonder flesje Hongaarse wijn:
Escabeche van makreel op de bbq, tomaten bouillon en basilicum:
Geroosterde aubergine met aïoli, bieslook en dille:
Tartaar van rode biet met Granny Smith en gebrande pistache:
Taartje met witte chocolademousse, rabarer en espuma van kersen: