Lunch bij Bar Leuv

Na ongeveer tien keren uitgesteld te zijn, slaagden mijn lieve collega en ik er eindelijk in om samen te lunchen. Altijd een plezier om met hem bij te babbelen, want hij heeft een bijzonder boeiend, zij het niet altijd even gemakkelijk, leven. Zijn vrouw heeft een diplomatieke functie en na enkele jaren in Nieuw-Zeeland (in volle coronacrisis) is ze nu tewerkgesteld in Georgië. Een land waarvan ik slechts een heel vaag beeld heb, maar dat volgens mijn collega zeker de moeite van een bezoek waard is. Hij is alleszins erg blij dat zijn vrouw en jongste dochter zich nu iets dichterbij bevinden, want dat op en af reizen naar Nieuw-Zeeland was echt geen pretje. Gelukkig dat die periode nu achter de rug is. Al verwacht ik dat hij nog heel wat zal reizen met een zoon die momenteel studeert in Nieuw-Zeeland en een dochter in Hawaï.

En hij had zelfs een cadeautje voor mij meegebracht: een fles chacha, de Georgische versie van grappa. Heel benieuwd hoe dat zal smaken! Hopelijk even lekker als de heerlijke wafels van Bar Leuv. Op de terugweg naar mijn appartement ging ik nog even langs Bittersweet voor een gratis softijsje. De perfecte lunchpauze om er daarna weer met volle moed te kunnen invliegen!

IMG_3533

IMG_3539

IMG_3554

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>